Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 43 times 0 Answers
0
اين مدت زمان پروسس پرونده ها كه توي سايت ircc نوشته ١٠ هفته از زمان سابميت حساب ميشه يا بايو؟
2021-09-05 03:07:00
Canada
ویزا
#IRCC
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#IRCC
به همه من دعوتنامهای برای فرصت مطالعاتی یکساله دارم و بنابراین درحال اقدام برای work permit هستم دانشگاه به من کدی با عنوان Offer of Employment Number داده و به من گفته تا کد رو در اپلیکیشنم حتما وارد کنم، راهنمای صفحه IRCC هم همینو میگه اما من مطمین نیستم کجا باید کد رو وارد کنم! هیچی بخشی نمیبینم که از من این کد رو بخواد ! پس از مراحل اولیه، داخل سامانه از فرم imm5257e به عنوان اپلیکیشن فرم نام برده شده اما من جایی برای وارد کردن کد مورد نظر تو این فرم نمیبینم ❗️❗️ ممنون میشم راهنمایی ب
2021-09-02 06:29:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 16:06:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 19:08:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
2021-09-09 03:04:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-09 05:50:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
2021-09-09 11:04:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
این خبر جدید سایت IRCC برای سابمیت مجدد درخواست ویزاهای قبل 7 سپتامبر آیا صرفا برای ویرای ویزیتور هست؟ یا حتی ی که ورک پرمیت دارند و قبلا کانادا بودند هم باید دوباره درخواستشون رو سابمیت کنند؟
2021-09-11 02:32:00
#Canada
[ورک پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من درباره پر کردن فرم های سایت Ircc و سابمیت سوال دارم.یه سری از بخش ها رو نمیدونم تو فرم چطوری پر کنم.نمونه فرم پر شده یا راهنمای پرکردن فرم هست؟
2021-09-11 03:53:00
#Canada
[سابمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
ببخشین من یک بار توی سایت IRCC برای اکسپرس انتری اقدام کردم، خواستم یه برآوردی از نمرهام داشته باشم، که نتیجهاش شد Profile ineligible حالا درخواست ویزای تحصیلی دادم ولی توی فرمهام مورد بالا رو وارد نکردم خواستم ببینم نتیجه قبلی روی اپلیکیشن جدیدم تاثیری داره یا نه؟ اپلیکیشن جدید رو با پذیرش فول فاند دانشگاه زدم ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
2021-09-11 14:58:00
#Canada
[درخواست ویزای تحصیلی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
الان با آپدیت جدید برای ویزای توریستی برای پدرم در صورت پی آر از طریقircc portal انجام بدم باید مدرک خاصی بزارم یا جایی تیک خاصی کلا چیزی اضافه شده؟ یا به همون صورت قدیم انجام میشه دیگه تیک covid other هم که برداشته شده ممنونم
2021-09-12 00:11:00
#Canada
[ویزای توریستی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
براى مبلغى كه بابت فروش بيت كوين به حسابمون وارد شده چه مدركى بايد ارائه بديم؟ كسى اين تجربه رو داشته؟
2021-08-29 07:57:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
برای ترم زمستان، احتمال پاس شدن، مدت زمانش و فرقی میکنه یا ؟ من برای این زمستان فردا دارم سابمیت میکنم
2021-09-02 02:52:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
59
Views
دو روز دیگه یک ماه میشه که سابمیت کردم و پرونده من هنوز روی پروسسینگه و هنوز ریویویینگ نشده ایا باید کار خاصی انجام بدم؟؟ خیلی نگرانم تازه متوجه شدم
2021-09-27 17:46:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
به نظرتون برای ریسابمیت بهتره برای بهتر شدنه پرونده مثل امتحان زبان مجدد و بیشتر کردن تمکن و اینا چه کارهایی رو پیشنهاد میکنین؟ میدونم پرونده ها فرق میکنن باهم ولی خوشحال میشم تحربیاتتون روبدونم??
2021-08-29 10:56:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
51
Views
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
57
Views
كسي اطلاع داره مبلغي كه توي سايت كانادا براي زندگي و شهريه مشخص كرده چهقدر هستش؟ ايا درسته كه از اون مبلغ ٢٠ درصد بيشتر بايد تمكن گذاشت؟
2021-09-14 23:37:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal